Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

Táncháztalálkozó 2020 - Folkaréna - napijegy


Papp László Budapest Sportaréna

2020. március 22. 10:00

Igazodva a 2020. március 11-én meghozott kormánydöntéshez, úgy határoztunk, hogy a 2020. március 20-22. közöttre tervezett XXXIX. Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt elhalasztjuk. Keressük a lehetőségét, hogy a helyzet normalizálódását követően a 2020-as Táncháztalálkozót milyen időpontban és milyen formában tudjuk később megrendezni.
A jegyek a későbbiekben kijelölt dátumra lesznek érvényesek.Harminckilencedik alkalommal rendezik meg az élő népművészet összművészeti fesztiválját, az Országos Táncháztalálkozót és Kirakodóvásárt 2020. március 20-22. között, közel 2600 közreműködővel. A fő helyszín most is a Papp László Budapest Sportaréna lesz, ahol a küzdőtéren zajlanak majd az egymást váltó táncházak forgataga és a népművészeti vásár, valamint az esti gálaműsorok, de az összes további kisebb-nagyobb termet is kitöltjük párhuzamosan futó programjainkkal.

Az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásár – mint az egyik legjelentősebb hazai folklórfesztivál – a népzene, a néptánc és a tárgyalkotó népművészet seregszemléje, amelyen műkedvelő és hivatásos előadók, gyermek- és felnőtt néptáncegyüttesek, zeneiskolások és hagyományőrző népművészek működnek közre, a Kárpát-medencei és moldvai magyarság, valamint a hazai nemzetiségek képviseletében. A Táncháztalálkozó az UNESCO-listán szereplő és hungarikumnak nyilvánított táncház módszer nagy ünnepe, kiváló minősítéssel díjazott Folklór Fesztivál és minősített európai kulturális fesztivál. Története igazolja, hogy ez az esemény a hagyományos népművészet és a színpadi előadóművészet, falu és város, az archaikus és a modern izgalmas egymásra hatásának eleven megjelenítése, a nagyközönség aktív közreműködésével. Az összművészeti fesztivál a Táncház Egyesület rendezésében, széleskörű szakmai összefogással valósul meg.

Március 20-án, pénteken este „Halljunk szót…!” címmel a Fonó Budai Zeneházban tartanak koncerttel egybekötött nyitó-táncházat, ahol a világ minden részéről érkező táncházkedvelők találkozhatnak. Szombaton a Hagyományok Házában folytatódik a program többek között koncertekkel, kézműves foglalkozásokkal, filmvetítéssel és hajnalig tartó táncházzal. Március 22-én, vasárnap a Papp László Budapest Sportaréna küzdőterén zajlik majd az egymást váltó táncházak forgataga és a népművészeti kirakodóvásár, valamint a hagyományőrző együttesek és a hazai legsikeresebb amatőr táncegyüttesek gálaműsora, emellett az emeleti kamaratermekben Ínyenc táncház, Aprók tánca, interaktív foglalkozások és számos más izgalmas program várja a látogatókat. A rendezvény vasárnap esti gálaműsorát a Nemzeti Táncegyüttes „Kárpátok visszhangja” című, a Táncháztalálkozóra készült nagyszabású produkciója adja.

2020. március 20. „Halljunk szót…!” – koncert és nyitótáncház – Fonó Budai Zeneház
2020. március 21. Táncháztalálkozó – Hagyományok Háza
2020. március 22. FOLKARÉNA – Papp László Budapest Sportaréna

2020. március 22., vasárnap 10.00–23.00– Papp László Budapest Sportaréna
Aprók Bálja
„Minden magyarok tánca”
Ínyenc táncház
„Tágasságot nekünk is…!” – zeneiskolák koncertje
Aprók tánca és Játszó-Tér, Tini táncház
Hangszersimogató
Novák Ferenc tánctörténeti előadása
Vásár, játszóház, kézműves foglalkozások
Tánchagyományaink – tánctanítás és bemutatók
„Családban marad” – népművész generációk műsora
Beszélgetések, koncertek, kiállítások
„Ókútból friss víz” – népzenei, világzenei és etnojazz koncertek
OTP Bank Táncház Díj 2020
Néptánc gálák, Táncház a javából


Jegyinformáció:
2020. március 20., péntek – Fonó Budai Zeneház
Jegyek a helyszínen kaphatók.

2020. március 21., szombat – Hagyományok Háza
Jegyek a helyszínen kaphatók.

2020. március 22., vasárnap - Papp László Budapest Sportaréna
Felnőtt napijegy: 2.490 Ft – belépés: 9.30-tól 15.00 óráig *
Gyermek napijegy (4-től 14 éves korig): 1.190 Ft – belépés: 9.30-tól 15.00 óráig *
Gálajegy: 3.990 Ft – belépés 15.00 órától már csak emelt árú jeggyel lehetséges! **

*Március 22-én, vasárnap 15.00 óráig érkezők, normál napijegy vásárlásával, zárásig vehetnek részt a programokon.

**Március 22-én, vasárnap 15.00 óra után érkezők csak emelt árú jeggyel léphetnek be a Sportarénába.